Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν οι ιδιοκτήτες μικρών συνεργείων αυτοκινήτων, με αίτημα την απόσυρση του ψηφιακού πελατολογίου.
Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες μικρών συνεργείων, μέλη ομοσπονδιών και σωματείων έδωσαν χθες «ραντεβού» έξω από τα κεντρικά της ΑΑΔΕ, στην Πειραιώς, ύστερα από κάλεσμα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανών - Αυτοκινήτων Αθηνών και Πειραιώς (ΣΙΣΕΜΑ).
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.