Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή των Λιαπάδων, στη βόρεια Κέρκυρα, όταν δύο τουρίστριες φέρεται να χάθηκαν κατά τη διάρκεια πεζοπορίας προς δυσπρόσιτη παραλία.
Σύμφωνα με το kerkyrasimera, οι δύο γυναίκες, μεταφέρθηκαν με ταξί κοντά στο σημείο και από εκεί συνέχισαν πεζές, με σκοπό να φτάσουν στην δυσπρόσιτη παραλία της περιοχής.
Ωστόσο, στη διαδρομή φαίνεται πως έχασαν τον προσανατολισμό τους. Οι ίδιες επικοινώνησαν με τις Αρχές δίνοντας στίγμα από το κινητό τους τηλέφωνο.
Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχει ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και η ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.