Τη Δευτέρα (23/6) διεξήχθησαν εκπαιδευτικές βολές κατευθυνομένων βλημάτων του Πολεμικού Ναυτικού, στην ευρύτερη περιοχή του νότιου Ιονίου Πελάγους, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Δημήτριου Χούπη και του αρχηγού ΓΕΝ αντιναυάρχου Δημητρίου-Ελευθερίου Κατάρα ΠΝ.
Στις βολές συμμετείχαν πλοία των Διοικήσεων, Φρεγατών (ΔΦΓ) και Ταχέων Σκαφών (ΔΤΣ), ελικόπτερα της Αεροπορίας Ναυτικού (ΔΑΝ), καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.
Δοκιμάστηκε με επιτυχία μεγάλος αριθμός και πλήθος τύπων κατευθυνομένων βλημάτων του Πολεμικού Ναυτικού, σε σύνθετα και απαιτητικά σενάρια απειλών επιφανείας και αέρος.
Τελικό αποτέλεσμα των βολών επιφανείας ήταν η βύθιση των δύο στόχων.
Κλείσιμο
Η δραστηριότητα εντάσσεται στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Μονάδων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ), με σκοπό την αξιολόγηση, την επαύξηση της μαχητικής ικανότητας και της επιχειρησιακής ετοιμότητας των συμμετεχόντων, καθώς και την επιβεβαίωση της αξιοπιστίας των όπλων του ΠΝ.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.