Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων από την Τουρκία που αποτελούν μέλη εγκληματικών οργανώσεων και δρουν στη χώρα μας.
Μετά και το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σε βάρος πρακτόρων της ΕΥΠ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί είναι αποφασισμένοι να θέσουν τέλος στη δράση μελών της τουρκικής μαφίας που βρίσκονται και λειτουργούν στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Ξάνθη κατά την οποία έγιναν συλλήψεις για ναρκωτικά και για παράνομη κατοχή φυσιγγιών.
Συγκεκριμένα, στη Θράκη έχει γίνει μια σύλληψη για ναρκωτικά (στην Κομοτηνή) και άλλες επτά προσαγωγές (πέντε στην Αλεξανδρούπολη, μια στην Κομοτηνή και μια στην Καβάλα), ενώ έχει γίνει και μια σύλληψη στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά και όπλα.
Την ίδια ώρα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν το όπλο με το οποίο ο 49χρονος Τούρκος που συνελήφθη προ ημερών πυροβόλησε κατά των πρακτόρων της ΕΥΠ. Το όπλο βρέθηκε μέσα σε χωράφια κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των συλληφθέντων.
Αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την ποιότητα, την έρευνα και τη σύνδεσή του με την αγορά εργασίας, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σου δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να κάνεις το επόμενο βήμα με αυτοπεποίθηση.
Το ανεκτίμητο δώρο που προσφέρει η επιστήμη στις γυναίκες και τις βοηθά να κρατήσουν ανοιχτή την πόρτα στη μητρότητα - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κρυοσυντήρηση ωαρίων.
Ανακάλυψε τις πασίγνωστες Pan Pizzas, τις extra τυρένιες Stuffed Crust, ή τα νέα WingStreet, αλλά και πολλές ακόμα γευστικές επιλογές που είναι διαθέσιμες μέσα από το efood