Πανελλαδική στάση εργασίας στις 6 Ιουνίου κήρυξε η ΑΔΕΔΥ
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από τη στάση εργασίας εξαιρούνται οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι διοικητικοί υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας, που εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και όλοι οι δικαστικοί υπάλληλοι
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, με αφορμή τη διεξαγωγή της πρότυπης δίκης για την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο, που διεξάγεται στο ΣτΕ στις 6 Ιουνίου 2025, κηρύσσει πανελλαδική στάση εργασίας την ίδια μέρα από την έναρξη του ωραρίου έως τις 11:00 π.μ. και καλεί τους εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η οποία θα γίνει έξω από το ΣτΕ στις 9:30 π.μ..
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από τη στάση εργασίας εξαιρούνται οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι διοικητικοί υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας, που εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και όλοι οι δικαστικοί υπάλληλοι.
Επίσης, στις 5 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, το οποίο θα αποφασίσει για τη μετέπειτα δράση και διεκδίκηση του 13ου και του 14ου μισθού.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.