Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το πρωί της Κυριακής (11/5) σε πλατεία της Νέας Ιωνίας, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας διέκρινε τον 42χρονο να προσβάλει τη γενετήσια ευπρέπεια ανηλίκου και άμεσα ειδοποίησε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, οδήγησαν τον 42χρονο στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Ιώνιας, όπου κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε επαναλάβει αντίστοιχη πράξη.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους