Στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικώναναζητούν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τις απαντήσεις για τη μαφιόζικη εκτέλεση του άνδρα από την Αίγυπτο που έλαβε χώρα περίπου στη 1 τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου στην Καλλιθέα.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο άνδρας, 42 ετών, είχε απασχολήσει στο παρελθόν αρκετές φορές τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών με τους ερευνητές να θεωρούν πως το πιθανότερο είναι η εντολή για τη δολοφονία του να δόθηκε από ανθρώπους του «χώρου» αυτού.
Για λόγους που ακόμα δεν έχουν ξεκαθαριστεί, ο δράστης ή οι δράστες έστησαν ενέδρα στον 42χρονο και τον εκτέλεσαν τη στιγμή που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του σε πιλοτή πολυκατοικίας. Συγκεκριμένα, πέρασαν από το σημείο με ένα όχημα και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και στον λαιμό, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Τη στιγμή της εκτέλεσης το αυτοκίνητο ήταν με αναμμένη μηχανή και το παράθυρο κατεβασμένο. Στο σημείο βρέθηκαν πέντε κάλυκες από 9αρι όπλο με την έρευνα να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.
Το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών και, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της γειτονιάς, ούτε είχε προκαλέσει προβλήματα, ούτε είχε επιδείξει περίεργη συμπεριφορά.
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι κάτοικοι της γειτονιάς ξύπνησαν από τα ουρλιαχτά της συζύγου του, τα οποία ακολούθησαν τους πυροβολισμούς.
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.