Νέα τραγωδία στην άσφαλτο τη Μεγάλη Πέμπτη μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Μαγνησία. Μια 27χρονη άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο στον Κλοβινό Φωκίδας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε από γκρεμό και κατέληξε στη θάλασσα.
Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στο δρόμο Ιτέας - Αντιρρίου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε στον γκρεμό βάθους 40-50 μέτρων.
Διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου και την Πυροσβεστική Ναυπάκτου, με δυνάμεiς να φτάνουν άμεσα στο σημείο.
Για τον απεγκλωβισμό της σορού χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών με βάρκες.
Η σορός της οδηγού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου.
Με πίστη στην ποιότητα, η ΜΕΓΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί εδώ και 45 χρόνια, φέρνοντας μια νέα πρόταση που συνδυάζει ελληνική καινοτομία, τεχνογνωσία και αγάπη για κάθε στάδιο της ζωής μας.
Μέσα από τα προγράμματα Nova Fiber, με 100% οπτική ίνα, έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε ανεπανάληπτες online εμπειρίες, που φτάνουν ως και τα 3Gbps σε ταχύτητα, χάρις στην τεχνολογία οπτικών ινών που εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα μέσα στο σπίτι σας, αλλάζοντας συθέμελα την καθημερινότητα.
Η παρουσία της Miele στο Navarino Challenge ανέδειξε για ακόμη μία χρονιά πώς η προηγμένη τεχνολογία των συσκευών της συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας, συνδυάζοντας τη γαστρονομική παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και την υψηλή αισθητική.