Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής όταν άγνωστοι παραβίασαν τις πόρτες του 2ου Λυκείου Νέας Μάκρης και προχώρησαν σε βανδαλισμό του χώρου, αφαίρεση σχολικών εγγράφων και κλοπές ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθώς και χρημάτων από το κυλικείο του σχολείου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rpn η αστυνομία ερευνά το σημείο και έχει συλλέξει χρήσιμα στοιχεία για τον εντοπισμό των δραστών.
Στο σχολικό συγκρότημα έσπευσαν ο δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μανώλης Γεωργάτος, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις ζημιές και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στον χώρο.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.