Η γυναίκα είχε βγει να περπατήσει το πρωί στον παραλιακό δρόμο του Καινούριου και έπεσε στη θάλασσα, κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, σύμφωνα με το tvstar.gr.
Την 72χρονη, που ήταν κάτοικος Καινούριου, εντόπισε μέσα στο νερό ένας υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Καμένων Βούρλων.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας. Δυστυχώς ήταν πολύ αργά, καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το 2ο Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.