«Γέφυρα ζωής» στήθηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη για τη διακομιδή βρέφους 5 μηνών σε νοσοκομείο.
Συνοδεία δικυκλιστών αστυνομικών που άνοιγαν το δρόμο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το βρέφος - που έπρεπε να διακομιστεί άμεσα καθώς είχε υποστεί ανακοπή- μεταφέρθηκε μέσα σε 6 λεπτά από τη Νεάπολη στο«Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, όπου παραλήφθηκε από τους γιατρούς.
Η επείγουσα διακομιδή ξεκίνησε στις 8.49 το πρωί ενώ το ασθενοφόρο έφτασε στις 8.55 στο νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.