Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Λάρισα - Είχε μαχαίρι και μου είπε τα λεφτά σου γιατί σε καθαρίσω, λέει ο ιδιοκτήτης
Ο δράστης άρπαξε γύρω στα 200 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με τα πόδια
Τον τρόμο έζησε ένας ιδιοκτήτης του Πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Λάρισα, καθώς ένας κουκουλοφόρος μπήκε στο μαγαζί και τον λήστεψε.
Όλα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας (10/2)στη Λάρισα, όταν ένας κουκουλοφόρος περίπου 25 ετών, μπούκαρε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο κέντρο της πόλης και κρατώντας μαχαίρι «βούτηξε» χρήματα, ενώ απείλησε τον ιδιοκτήτη με το μαχαίρι στο λαιμό του.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, άρπαξε γύρω στα 200 ευρώ απειλώντας με το μαχαίρι τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με τα πόδια.
Φωτογραφία του δράστη
Ο ιδιοκτήτης του Πρακτορείου περιγράφει τις σκηνές τρόμου που έζησε, αναφέροντας: «ήμουνα μόνος μου στο πρακτορείο Δευτέρα πρωί και ξαφνικά εκεί που ήμουν στον υπολογιστή ακούω δίπλα μου έναν θόρυβο, γυρίζω και βλέπω ένα ψηλό παιδί, 20-25 ετών με φουλ face στο πρόσωπο, φαινόταν μόνο τα μάτια του. Μου βάζει το μαχαίρι εδώ (σ.σ. στο λαιμό) και μου λέει τα λεφτά σου γιατί σε καθαρίσω. Λέω δεν έχω πολλά και μου λέει δεν πειράζει, ό,τι έχεις. Ανοίγω το συρτάρι και του δίνω αν θυμάμαι καλά δύο πενηντάρικα και τέσσερα των 20 ευρώ. Με το αριστερό χέρι πήρε τα χρήματα και με το δεξί με απειλούσε με μαχαίρι. Πήρε τα χρήματα και βγήκε έξω. Τον κυνηγάω μέχρι την γωνία, έστριψε αριστερά και τον έχασα. Τρόμαξα πάρα πολύ, δεν φοβήθηκα, αλλά τρόμαξα, με αιφνιδίασε, έκανα ίσως αυτό που έπρεπε».
Κλείσιμο
Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση και ειδικότερα η Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.