Στη σύλληψη ενός 50χρονου κυβερνήτη λάντζας, ο οποίος κατόπιν αλκοολομέτρησης βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, προχώρησε η λιμενική Αρχή Πόρου.
Συγκεκριμένα, κατά τον κατάπλου της λάντζας στο λιμάνι του Πόρου, προερχόμενης από το λιμάνι του Γαλατά με οκτώ επιβάτες, διαπιστώθηκε κατόπιν αλκοολομέτρησης ότι ο 50χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.
Ο άνδρας συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 233 (μέθη εν υπηρεσία) και του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα (διατάραξη της ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών).
Από το Λιμεναρχείο Πόρου, που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.