Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης ενός 58χρονου αλλοδαπού, ο οποίος το τελευταίο διάστημα άνοιγε σπίτια και αυτοκίνητα στις περιοχές της Ραφήνας και του Πικερμίου, έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.
Στο βίντεο φαίνεται ο 58χρονος να κινείται σε μια γειτονιά της περιοχής με τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου να τον περιμένουν.
Κάποια στιγμή οι αστυνομικοί κάνουν την κίνησή τους με τον 58χρονο να προσπαθεί να το βάλει στα πόδια, χωρίς, όμως, επιτυχία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 58χρονος είχε διαρρήξει συνολικά επτά αυτοκίνητα και σπίτια.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.