Μια γυναίκα στο Ηράκλειο περιέλουσε το σπίτι της με εύφλεκτο υλικό θέλοντας να το κάψει, επειδή νόμιζε ότι της έχουν κάνει μάγια.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το patris.gr, η 62χρονη περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό (βενζίνη ή πετρέλαιο) τους τοίχους και τις πόρτες της πολυκατοικία, όπου μένει, σε περιοχή δυτικά του Ηρακλείου.
Η 62χρονη Ηρακλειώτισσα βγήκε με το μπιτόνι νωρίς το πρωί της Δευτέρας (7/1) και άρχισε να ρίχνει το εύφλεκτο υγρό.
Σύμφωνα με πολίτες που την είδαν και ενημέρωσαν τις Αρχές, κάποια στιγμή με τον αναπτήρα στο χέρι, έβαλε φωτιά σε ένα κλαδάκι. Οι υπόλοιποι ένοικοι έντρομοι βλέποντας την άρχισαν να ρίχνουν νερά για να μην αρπάξει φωτιά.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.