Ένοχο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 55χρονο για μη δήλωση ανεύρεσης νεκρού και για ανθρωποκτονία από αμέλεια καθώς τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν εντόπισε στα δίχτυα του έναν δύτη χωρίς τις αισθήσεις του, τον έριξε ξανά στη θάλασσα χωρίς να ενημερώσει τις αρχές.
Το δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών με αναστολή για την αμέλεια που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 74χρονου δύτη.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, 12 Σεπτεμβρίου 2021, στην Ξυνόβρυση Πηλίου, όταν ο κατηγορούμενος ψάρευε στην περιοχή και ανέσυρε έναν 74χρονο δύτη στα δίχτυα του. Σύμφωνα με το Λιμενικό Βόλου, αφού αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, τον έριξε και πάλι στη θάλασσα χωρίς να ειδοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες για το συμβάν.
Κατά τη δίκη, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε πως δεν ενημέρωσε το Λιμενικό και ότι έριξε το σώμα του δύτη πίσω στη θάλασσα, αρνήθηκε, ωστόσο, ότι είχε κάποια σχέση με τον θάνατό του ή γνώριζε τον ίδιο.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.