Στη σύλληψη ενός 30χρονου ο οποίος μετέφερε με το όχημά τουδεκάδες κιλά κάνναβηςπροχώρησαν χθες Κυριακή (20/10) στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του ξεκίνησε έπειτα από πληροφορίες που έφθασαν στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. και έκαναν λόγο για ύποπτο όχημα. Το σήμα δόθηκε σε ομάδα ΔΙΑΣ της βορειοανατολικής Αττικής με στελέχη της να ξεκινούν αναζητήσεις.
Τελικά, μετά από λίγο, το όχημα εντοπίστηκε στη γέφυρα Μεταμόρφωσης. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει και προχώρησαν σε έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου εντοπίστηκαν στο πορτ παγκάζ 47 κιλά κάνναβης, όλα σε συσκευασίες αεροστεγείς των 500 γραμμαρίων.
Ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.