Στη σύλληψη ενός 22χρονου υπαλλήλου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο όποιος κατηγορείται ότι... προκάλεσε φθορές στα λάστιχα του υπηρεσιακού οχήματος από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που μετέβη για οικονομικό έλεγχο στην επιχείρηση, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Χαλκιδική.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν οι εργαζόμενοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) Μακεδονίας, έφτασαν στο κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή της Ολυμπιάδας προκειμένου να πραγματοποιήσουν σχετικό οικονομικό έλεγχο.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 22χρονος υπάλληλος, ενεργώντας καθ΄ υπόδειξη 50χρονου ο οποίος εμφανίζεται ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, προκάλεσε φθορές στα ελαστικά υπηρεσιακού οχήματος του Υπουργείου Οικονομικών, που ήταν σταθμευμένο εντός χώρου στάθμευσης καταστήματος.
Οι υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε ειδοποίησαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και για την υπόθεση συνελήφθη ο 22χρονος εργαζόμενος, ενώ αναζητείται, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και ο 50χρονος προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης. Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για φθορά ξένης περιουσίας.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.