Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αμαλιάδας, με τον θάνατο ενός βρέφους μόλις 15 μηνών.
Σύμφωνα με το patrisnews, το βρέφος μεταφέρθηκε περίπου στη 1:00 μεσημέρι της Δευτέρας, από τη μητέρα του στο νοσοκομείο της πόλης με την ίδια να ενημερώνει σε κατάσταση σοκ τους γιατρούς πως το παιδί της «δεν ανέπνεε».
Για περισσότερη από μιάμιση ώρα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας, κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν το αγοράκι στη ζωή, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.