Η Ιεράπετρα στις 50 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης

Η Ιεράπετρα στις 50 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης

Η Ιεράπετρα, Αλόνησος, Χίος, Κως, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ρόδος, Σαμοθράκη, Λέσβος, Ρέθυμνο, Νάξος, Σάμος και Ηγουμενίτσα, βραβεύτηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση...

Η Ιεράπετρα στις 50 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης
Η Ιεράπετρα, Αλόνησος, Χίος, Κως, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ρόδος, Σαμοθράκη, Λέσβος, Ρέθυμνο, Νάξος, Σάμος και Ηγουμενίτσα, βραβεύτηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση Παράλιων και Παράκτιων Περιοχών (EUCC) για την υψηλή ποιότητα των παραλίων τους.

Η 1η Πανελλήνια Τελετή Βράβευσης, για υψηλής ποιότητας παραλίες, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Sunshine» (Λύκτος) στην Μεγάλη Παραλία της Ιεράπετρας, από την Ευρωπαϊκή Ένωση Παράλιων και Παράκτιων Περιοχών, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Δήμο Ιεράπετρας.

Κλείσιμο
Να σημειωθεί πως οι παραλίες της Ιεράπετρας διακρίθηκαν κατά την αξιολόγηση από την EUCC λαμβάνοντας το μπρούτζινο μετάλλιο στη Νότια Ευρώπη. «Επενδύσουμε στην ποιότητα σε όλες τις παραμέτρους του τουρισμού. Ποιότητα που θέλουμε να αναδείξουμε τόσο στις υποδομές όσο και στις υπηρεσίες. Γιατί τουρισμός και ποιότητα είναι έννοιες αλληλένδετες», τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης, στην ομιλία του κατά την έναρξη της τελετής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης