Κομοτηνή: Ενας 25χρονος και ένας 38χρονος μαχαίρωσαν συγγενή τους μετά από καυγά σε νυχτερινό κέντρο
Το θύμα χειρουργήθηκε και παρέμεινε για νοσηλεία, με την κατάστασή του να κρίνεται σταθερή χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του
Μάνος Τσαγκαράκης
Αιματηρή τροπή πήρε ο καυγάς μεταξύ συγγενών που είχαν διαπληκτιστεί αρχικά μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο της Κομοτηνής και συνέχισαν στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, τα ξημερώματα της Τετάρτης, όπου ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί με μαχαίρι ένας 59χρονος.
Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και το χέρι, χειρουργήθηκε και παρέμεινε για νοσηλεία, με την κατάστασή του να κρίνεται σταθερή χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης της επίθεσης, που είχε άγνωστο κίνητρο, είναι ένας 25χρονος και συνεργός του ένας 38χρονος. Και οι δυο έχουν συγγενική σχέση με το θύμα και αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, αλλά δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση, κατά περίπτωση.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.