Σόφη Πασχάλη μετά τον εντοπισμό του αυτοκινήτου της: Νιώθω ανακουφισμένη, δεν έχασα την ψυχραιμία μου

Σόφη Πασχάλη μετά τον εντοπισμό του αυτοκινήτου της: Νιώθω ανακουφισμένη, δεν έχασα την ψυχραιμία μου

Συνελήφθη νωρίτερα 21χρονος για την κλοπή του αυτοκινήτου της - Η γυμνάστρια μίλησε στο protothema.gr για την περιπέτειά της 

paschhali
Η γνωστή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη εμφανίστηκε σαφώς ανακουφισμένη που βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητό της από την αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη 21χρονου ύστερα από καταδίωξη.

Μιλώντας στο protothema.gr για την περιπέτειά της κι έχοντας πάρει το αμάξι της από το αστυνομικό τμήμα, δήλωσε τα εξής:

«Τώρα μπορώ να πω ένα μεγάλο μπράβο στον εαυτό μου, που δεν έχασα τη ψυχραιμία μου και δεν άφησα να χαλαστεί η διάθεσή μου βλέποντας στις 7 το πρωί που βγήκα από το σπίτι και είδα ότι είχε κλαπεί το αμάξι μου. Το είχα παρκάρει έξω από το σπίτι μου στις 12 τη νύχτα και στις 7 το πρωί το αμάξι είχε εξαφανιστεί. Έκανα τις απαραίτητες ενέργειες με την αστυνομία και μετά συνέχισα τη μέρα μου κανονικά, έκανα τη γιόγκα μου, διατήρησα τη ψυχραιμία μου, άφησα να κυλήσει η μέρα μου κανονικά μέχρι που σήμερα ήρθε αυτή η καλή κι ωραία είδηση ότι βρέθηκε το αμάξι και πήγα και το πήρα. Στο παρελθόν είχε συμβεί να μου κλέψουν διάφορα πράγματα από το αμάξι αλλά όχι ολόκληρο το αυτοκίνητο. Χαίρομαι που είχε αίσιο τέλος αυτή η περιπέτεια και όταν σκεφτόμαστε θετικά θα συμβούν και πράγματα θετικά στη ζωή μας».

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης, ο νεαρός εντοπίστηκε από αστυνομικούς να κινείται επί της οδού Ζ. Πηγής και Αρετής με λευκό όχημα. Του έγινε σήμα προκειμένου να ελεγχθεί, όμως δεν υπάκουσε και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Κλείσιμο
Φτάνοντας σε αδιέξοδο, ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζός. Μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε και συνελήφθη περί τα 600 μέτρα από το σημείο που εγκατέλειψε το όχημα.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στο Τ.Α. Σαλαμίνας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδήσεις σήμερα:

Mondelēz: Πρόστιμο - μαμούθ στην πολυεθνική από την Κομισιόν για τις πρακτικές που κατήγγειλε ο Μητσοτάκης

Ερμού: Νέες καταγγελίες για τον Αφγανό, είχε επιτεθεί και σε άλλες κοπέλες - «Φοβάμαι να κυκλοφορήσω μόνη»

Μπραντ Πιτ: Υποχώρησε στο θέμα των παιδιών αλλά δεν τα παρατάει στη μάχη για το Miraval - Νέο «χτύπημα» κατά της Τζολί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης