Ο αυτοαποκαλούμενος ως παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που διέμενε στο λαγούμι της ορεινής Κορινθίας μαζί με την οικογένειά του, ανακοίνωσε ότι θα «κατέβει» στις επόμενες εθνικές εκλογές με ένα νέο κόμμα.
Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο ετοιμάζεται το καταστατικό, καθώς το προς σύσταση κόμμα δεν πρόλαβε τις προθεσμίες, ώστε να δηλώσει συμμετοχή στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1a2agtifpbl)
«Δεν βιαζόμαστε, αφού δεν προλαβαίνουμε τις ευρωεκλογές» είπε και πρόσθεσε ότι «πάμε με αργά και σταθερά βήματα». Μάλιστα, ανέφερε πως «κάναμε έλεγχο στον Άρειο Πάγο και δεν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα».
Πάντως, ο «παλαιοχριστιανός» απέφυγε να απαντήσει για το ποιο θα είναι το όνομα του κόμματος, ενώ τόνισε: «Στη σπηλιά που ζω όλο και κάτι μαθαίνω απ' ό,τι γίνεται στον κόσμο. Σίγουρα χρειάζεται αλλαγή ο τόπος στο πολιτικό σκηνικό».
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί