Σύμη: Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πιει, λέει ο 30χρονος Αλβανός που αποπειράθηκε να βιάσει 32χρονη σε καφετέρια

Σύμη: Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πιει, λέει ο 30χρονος Αλβανός που αποπειράθηκε να βιάσει 32χρονη σε καφετέρια

Ζήτησε συγγνώμη και αρνήθηκε τις κατηγορίες

epithesi-kafeteria
Συγγνώμη ζήτησε ο 30χρονος Αλβανός για την επίθεση σε 32χρονη μέσα σε καφετέρια στη Σύμη, με τη γυναίκα να καταγγέλλει απόπειρα βιασμού.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα καθώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ, αρνήθηκε ότι αποπειράθηκε να βιάσει την 32χρονη.

«Ζητώ συγγνώμη για ό,τι συνέβη. Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν θυμάμαι τίποτα. Είμαι οικογενειάρχης, έχω ένα μικρό παιδί και σε καμία περίπτωση δεν αποπειράθηκα να βιάσω την κοπέλα» ανέφερε ο 30χρονος μιλώντας στο Mega.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0hc9p3rxs95)
Κλείσιμο

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Alpha έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο που δείχνει τον 30χρονο Αλβανό να έχει κλείσει μέσα στο μαγαζί της τη γυναίκα, να τη φιλά παρά τη θέλησή της, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον διώξει. Η γυναίκα του φωνάζει «πήγαινε έξω, άσε με» «σεβάσου με» ενώ προσπαθεί να ξεφύγει, ενώ σε άλλο σημείο του λέει «έχω κάμερα, φύγε» ωστόσο εκείνος συνεχίζει.

Η 32χρονη, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε τόνισε: «Έκλεισε την πόρτα του μαγαζιού, δεν μ’ άφηνε να βγω και μετά, απλά, επιχείρησε με το δικό του τρόπο να με πάρει αγκαλιά, με φίλαγε χωρίς να το θέλω. Στη γλώσσα του μίλαγε, δεν καταλάβαινα. Εγώ του έλεγα απλά να βγει έξω και να με αφήσει ήσυχη».

Και πρόσθεσε: «Όταν ήμουν πεσμένη, μου έδινε χαστούκια, το κεφάλι μου κάποια στιγμή το χτύπησα στη φωλιά της πυροσβεστικής. Εγώ έχανα τις αισθήσεις μου, οπότε είχα κάποια κενά μετά. Με φιλούσε, ενώ ήμουν λιπόθυμη… Μετά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι. Σπάσανε την πόρτα απ’ έξω και με πιάσανε. Έχω κάποιους μώλωπες στο σώμα, τα χείλη μου ήταν φουσκωμένα».

Η 32χρονη κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές. Στη θέα των αστυνομικών ο 30χρονος αντέδρασε και όταν προσπάθησαν να τον συλλάβουν τους επιτέθηκε. Tελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπολη: Γυμνός στο κρεβάτι της μάνας του βρέθηκε ο 36χρονος - Βασικό σενάριο να τη σκότωσε και να αυτοκτόνησε

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξύλο σε Ουκρανούς που δεν θέλουν να επιστρατευτούν και προσπαθούν να διαφύγουν – Δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε τον πρώην της που την έβριζε και την απειλούσε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης