Νέα Φιλαδέλφεια: Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν να μας μαχαιρώνουν, λέει θύμα της επίθεσης

Νέα Φιλαδέλφεια: Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν να μας μαχαιρώνουν, λέει θύμα της επίθεσης

Ο 23χρονος κάνει λόγο για μια εντελώς απρόκλητη επίθεση καθώς δεν προηγήθηκε καβγάς ανάμεσά τους

Νέα Φιλαδέλφεια: Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν να μας μαχαιρώνουν, λέει θύμα...
nf-epithesi-arthro
Τα δραματικά λεπτά της άγριας επίθεσης σε βάρος τους περιγράφει στο protothema.gr το ένα απο τα δύο αδέρφια που τα ξημερώματα έγιναν στόχος τεσσάρων κουκουλοφόρων οι οποίοι τους χτύπησαν με ρόπαλα και τους μαχαίρωσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 23χρονος κάνει λόγο για μια εντελώς απρόκλητη επίθεση καθώς δεν προηγήθηκε καβγάς ανάμεσα στα θύματα και τους δράστες ενώ αναφέρει πως οι δράστες έβγαλαν τα μαχαίρια και εντελώς ψυχρά άρχισαν να τους καταφέρνουν χτυπήματα στα πόδια.

«Περπατάμε, έχουμε γυρίσει από διασκέδαση, κατηφορίζουμε την Δεκελείας και έξω από ένα κατάστημα σταματά ένα αυτοκίνητο λίγο πιο κάτω από εμάς. Ένα μαύρο, Opel Corsa, κατεβαίνουν τέσσερα άτομα. Οι τρεις με μισό full face, ο ένας χωρίς κάτι στο πρόσωπο, φαινόταν, δηλαδή. Οι δύο είχαν γκλομπ, οι δύο μαχαίρι. Μας λένε "γ... την ΑΕΚ σας", κάτι οπαδικό παρόλο που εμείς δεν ασχολούμαστε με οπαδικά. Δεν έγινε καβγάς, εμείς ουσιαστικά περπατούσαμε στην Δεκελείας σαν πολίτες που πάνε σπίτι τους. Εγώ λίγο πιο κάτω μένω. Ήταν "τυφλό" χτύπημα. Μας λένε 'γ... την ΑΕΚ σας' και ξεκινάνε γκλομπ, μαχαιριά. Μας χτύπησαν και μας μαχαίρωσαν ταυτόχρονα» τονίζει ο 23χρονος ο οποίος εξηγεί πως ούτε ο ίδιος ούτε ο μικρότερος αδελφός του φορούσαν διακριτικά κάποιας ομάδας.

Δείτε βίντεο:
Νέα Φιλαδέλφεια: Δηλώσεις του 23χρονου για το οπαδικό περιστατικό
Όπως λέει, τα δύο παιδιά έτρεξαν προς την πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας για να σωθούν ενώ οι δράστες μπήκαν στο μαύρο όχημα και έγιναν «καπνός».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον 23χρονο οι δράστες ήταν περίπου στα 20 και μιλούσαν ελληνικά ενώ αυτό που τους έσωσε ήταν πως αμύνθηκαν στα χτυπήματα και δεν έτρεξαν με κίνδυνο να δεχθούν πισώπλατα τις μαχαιριές.

Δείτε φωτογραφίες:
nf-epithesi-1
nf-epithesi-2
nf-epithesi-3
nf-epithesi-4
nf-epithesi-5
«Είχαμε τις αισθήσεις μας και οι δύο. Παρόλο που είχαμε χάσει αίμα, φαίνονται και τα αίματα στο δρόμο. Πήρα Αστυνομία και ΕΚΑΒ, ήρθαν σχετικά γρήγορα. Αυτοί, εγώ πιστεύω, δεν ήταν μεγάλοι. Ήταν γύρω στα 19-22. Τον έναν επειδή δεν φόραγε κουκούλα πιστεύω μπορώ να τον θυμηθώ και ο αδελφός μου τον είδε» αναφέρει ο 23χρονος.

Τα ντοκουμέντα από την επίθεση που παρουσιάζει το protothema.gr προκαλούν σοκ και αποδεικνύουν πως τα δύο παιδιά γλίτωσαν από θαύμα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης