Φωτογραφίες από την άγρια επίθεση στην Ερμού - Η στιγμή που ο Ιρανός μαχαιρώνει την 22χρονη

Φωτογραφίες από την άγρια επίθεση στην Ερμού - Η στιγμή που ο Ιρανός μαχαιρώνει την 22χρονη

Ο δράστης διάλεξε στα τυφλά το θύμα του - Η 22χρονη φοιτήτρια είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό με σοβαρά τραύματα - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο και πλέον αναρρώνει

2-6
Φωτογραφίες που καταγράφουν τη στιγμή που ο Ιρανός επιτίθεται με μαχαίρι στην 22χρονη, μέρα μεσημέρι στην Ερμού, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η άγρια επίθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την 22χρονη να τραυματίζεται σοβαρά και να μεταφέρεται στην εντατική. 

Στις φωτογραφίες, που φέρνει στη δημοσιότητα το Mega και οι οποίες είναι από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης διπλανού καταστήματος, αποτυπώνεται η στιγμή που ο Ιρανός μαχαιρώνει την 22χρονη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czruyfhmjsjd)
Κλείσιμο




3-5
4-3


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης κρατούσε σφικτά το μαχαίρι της επίθεσης στα χέρια του, ενώ παρέμενε σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση μέχρι οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες.

Η 22χρονη φοιτήτρια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο, καθώς έφερε βαθιά τραύματα στο πλευρό και στον πνεύμονα. Πλέον αναρρώνει.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατάθεσή του ο δράστης είχε υποστηρίξει ότι επιτέθηκε στην 22χρονη, γιατί νόμιζε ότι «είναι κατάσκοπος που τον παρακολουθούσε».

Ο δράστης διάλεξε στα τυφλά το θύμα του

Δράστης και θύμα δεν γνωρίζονταν και δεν είχαν προηγούμενα. Η κοπέλα ήταν η άτυχη περαστική, που έγινε δέκτης της μανίας του.

Το περιστατικό υπενθυμίζεται ότι σημειώθηκε την 1η Μαρτίου στις 13:30 στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος. Ο δράστης χρησιμοποίησε μαχαίρι 24 εκατοστών με λεπίδα 13 εκατοστών. Όταν έκανε την πράξη του, φώναζε ότι είναι πράκτορας και τρομοκράτης και γι’ αυτό τη μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάσχει από ψυχιατρική νόσο και έχει ιστορικό.

Στεκόταν με το μαχαίρι απαθής μέσα στη μέση της Ερμού.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο «λουκέτο» σε πρατήριο καυσίμων για 2 χρόνια από την ΑΑΔΕ για νοθευμένα καύσιμα

«Αδέσποτα Κορμιά»: Το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ της Ελίνας Ψύκου που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Κασσελάκης απαντά για τα αστακοκάραβα - «Έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης