ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Συνελήφθη επ' αυτοφώρω ο δράστης δυο διαρρήξεων στο Αργοστόλι

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω ο δράστης δυο διαρρήξεων στο Αργοστόλι

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή 

astynomia_roma
Επί τω έργω συνελήφθη στην Κεφαλονιά από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αργοστολίου ένας 22χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε διαρρήξει την πόρτα ενός σπιτιού μαζί με δυο συνεργούς του οι οποίοι διέφυγαν και αποπειράθηκαν να κλέψουν διάφορα αντικείμενα, το βράδυ του Σαββάτου.

Από την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι τρεις τους είχαν διαρρήξει ακόμη ένα σπίτι σε περιοχή περιφερειακά του Αργοστολίου και είχαν αρπάξει από αυτό 1.500 ευρώ και διάφορα κοσμήματα, το απόγευμα της 13ης Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο της προανάκρισης κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 22χρονου ως μέσο για την διάπραξη των διαρρήξεων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και απόπειρα κακουργηματικού χαρακτήρα που βαρύνει και τους συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που τον παρέπεμψε σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ατζαμής διέρρηξε τρία Ι.Χ.

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έναν ποδηλάτη, ο οποίος αποπειράθηκε να διαρρήξει τις πόρτες τριών Ι.Χ. αυτοκινήτων στα Τρίκαλα με σκοπό να κλέψει χρήματα και διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό, το απόγευμα της Κυριακής. Όμως, όχι μόνο δεν κατάφερε να διαρρήξει κάποιο από τα οχήματα, αλλά έχασε και το ποδήλατό του το οποίο κατασχέθηκε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής κατ' εξακολούθηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Η περιπέτεια του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Ελβετία: Βίντεο από το σημείο που βρήκαν τους πέντε νεκρούς σκιέρ στις Άλπεις

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη ξανά ο διάσημος influencer στη Ρουμανία για σεξουαλικές επιθέσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης