Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη ξανά ο διάσημος influencer στη Ρουμανία για σεξουαλικές επιθέσεις

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη ξανά ο διάσημος influencer στη Ρουμανία για σεξουαλικές επιθέσεις

Η σύλληψη έρχεται μετά από βρετανικό ένταλμα για υποθέσεις που αφορούν την περίοδο 2012-2015 - Στα χέρια της ρουμανικής αστυνομίας και ο αδελφός του

andrew-tate
Στη σύλληψη 24 ώρες του Άντριου Τέιτ προχώρησαν οι αρχές της Ρουμανίας βάσει βρετανικού εντάλματος σύλληψης όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του με το Εφετείο Βουκουρεστίου να αναμένεται να αποφασίσει για την έκδοσή του ή όχι στη Βρετανία.

Ο Τέιτ και ο αδελφός του Τρίσταν συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας κατηγορούμενοι για σεξουαλικές επιθέσεις που αφορούν την περίοδο 2012-15, τις οποίες οι ίδιοι «διαψεύδουν κατηγορηματικά». Το ένταλμα εκδόθηκε από το Ειρηνοδικείο του Ουεστμίνστερ.

Andrew Tate detained in Romania after being handed UK arrest warrant


Κλείσιμο
«Οι αδελφοί Άντριου και Τρίσταν Τέιτ συνελήφθησαν δια της βίας και κρατήθηκαν για 24 ώρες, τους επιδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Ανάμεσα στις κατηγορίες, που αφορούν την περίοδο 2012-2015, περιλαμβάνεται και σεξουαλική επίθεση» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Άντριου Τέιτ.

Σε βάρος του Τέιτ, του αδερφού του και δύο Ρουμάνων ασκήθηκε τον Ιούνιο δίωξη στη Ρουμανία για διακίνηση ανθρώπων, βιασμό και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με στόχο την σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών.

Έκτοτε την υπόθεση έχει αναλάβει το Πρωτοδικείο του Βουκουρεστίου που πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί να ξεκινήσει η δίκη με την απόφαση να εκκρεμεί λόγω του φόρτου εργασίας των ρουμανικών δικαστηρίων.

Το Δικαστήριο του Βουκουρεστίου πρέπει επίσης να αποφασίσει την Παρασκευή αν θα επικυρώσει την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Τέιτ που επέβαλαν Ρουμάνοι εισαγγελείς στις αρχές του 2023.

Ειδήσεις σήμερα:

Επικοινωνιακό Βατερλώ για το παλάτι με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ - Το πρόσωπο που ίσως «γυρίσει την παρτίδα»

Θρίλερ με τον θάνατο της 26χρονης πορνοστάρ Σοφία Λεόνε - Ερευνούν το ενδεχόμενο δολοφονίας

Με Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα παλιά έκλεισαν οι εργασίες της εξεταστικής για τα Τέμπη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης