ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Φονικό στη Γλυφάδα: Όταν ο Αιγύπτιος επιστάτης πήγαινε δώρα στον Μπόρις Τζόνσον

Φονικό στη Γλυφάδα: Όταν ο Αιγύπτιος επιστάτης πήγαινε δώρα στον Μπόρις Τζόνσον

Ο Αιγύπτιος δράστης είχε καταγραφεί και σε τελετές καθέλκυσης πλοίων δίπλα σε πολιτικούς και καλλιτέχνες

aigiptios
Ένα νέο βίντεο το οποίο αποδεικνύει τον βαθμό εμπιστοσύνης που είχαν στην οικογένεια Καρνέση στον 76χρονο Αιγύπτιο που το πρωί της Δευτέρας μπήκε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα και σκότωσε τρια άτομα πριν να βάλει τέλος στη ζωή του, έφερε στη δημοσιότητα το MEGA.

Το βίντεο έχει καταγραφεί το καλοκαίρι του 2022 κατά τη διάρκεα επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, στην Εύβοια.

Στο βίντεο φαίνεται ο Αιγύπτιος επιστάτης να βρίσκεται σε ένα σκάφος και με αυτό να προσεγγίζει αυτό στο οποίο επέβαινε ο Μπόρις Τζόνσον προκειμένου να παραδώσει εφόδια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz5ccmre08a9)


Η εικόνα του 76χρονου έχει καταγραφεί, ως φαίνεται, σε πολλές σημαντικές επιχειρηματικές στιγμές της οικογένειας Καρνέση.

Βίντεο και φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha, καταγράφουν τον Αιγύπτιο για περίπου μια δεκαετία σε τελετές καθέλκυσης πλοίων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz4udtavq321)


Κλείσιμο
Στο πρώτο βίντεο που έχει τραβηχτεί μεταξύ 2003 και 2004, σε τελετή καθέλκυσης πλοίου εμφανίζεται ο Αιγύπτιος δίπλα σε καλλιτέχνες και υπουργούς. Σε ένα από τα στιγμιότυπα μάλιστα ο μακελάρης βρίσκεται δίπλα από τον εκλιπόντα Θεόδωρο Πάγκαλο, αλλά και το μετέπειτα θύμα του, Αντώνη Βλασσάκη.

Παράλληλα, σε ένα άλλο βίντεο, και συγκεκριμένα από τον αγιασμό στο πλοίο «Πανόραμα» όταν αυτό ξεκίνησε το 2011 να εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Ραφήνα - Μαρμάρι , φαίνεται και πάλι Αιγύπτιος έμπιστος της οικογένειας Καρνέση να στέκεται δίπλα στους καπετάνιους.

Τέλος, σε φωτογραφία από το 2013 ο Αιγύπτιος δράστης βρισκόταν σε καθέλκυση πλοίου μαζί την εφοπλιστική οικογένεια στο εξωτερικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Με φιλάκια αποχώρησε από το Survivor η Ζωή Ασουμανάκη - Δείτε βίντεο

Βίντεο: Η στιγμή που το πλήθος πιάνει τον έναν από τους δράστες των πυροβολισμών στο Κάνσας - Ένας νεκρός και 21 τραυματίες

Αυξήσεις 240% από το χωράφι στο ράφι - Πώς συνδέονται τα μπλόκα με την ακρίβεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης