Γλυφάδα: Η στιγμή που οι αστυνομικοί απομακρύνουν το αυτοκίνητο του Αιγύπτιου δράστη – Δείτε βίντεο
Ο δράστης του μακελειού μπήκε στα γραφεία της ναυτιλιακής από το υπόγειο πάρκινγκ – Όταν διαπληκτίστηκε με τη Μαρία Καρνέση, επέστρεψε στο αυτοκίνητο και πήρε την καραμπίνα
Με κοντόκαννη καραμπίνα και περίστροφο πήγε ο 75χρονος Αιγύπτιος στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, θέλοντας «να ξεκαθαρίσει με τα αφεντικά».
Ο Αιγύπτιος, που εργαζόταν για την οικογένεια Καρνέση για περίπου τέσσερις δεκαετίες, μπήκε στα γραφεία της ναυτιλιακής με το αυτοκίνητό του και πήγε στο υπόγειο πάρκινγκ, όπου και στάθμευσε. Παρότι ήταν απολυμένος, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασς στον χώρο. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε περίπου στις 6:00 το απόγευμα από τους αστυνομικούς.
Κατά την είσοδό του είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Στη συνέχεια, κατάφερε να συναντήσει τη Μαρία Καρνέση, θέλοντας μια δεύτερη ευκαιρία για να πάρει πίσω τη δουλειά του.
Στη συνέχεια, επέστρεψε στο πάρκινγκ, πήρε την καραμπίνα και επέστρεψε, αποφασισμένος να σκοτώσει.
Το αυτοκίνητο του δράστη
Κλείσιμο
«Πάω να ξεκαθαρίσω με τα αφεντικά» είπε σε αυτόπτη μάρτυρα, που τον ρώτησε για το πού πήγαινε. Ωστόσο δεν μίλησε για όπλο.
Στον ημιώροφο πυροβόλησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας και σύζυγο της αδερφής της Μαρίας Καρνέση, Αντώνη Βλασσάκη, αλλά και τον πρώην καπετάνιο και υπάλληλο στο λογιστήριο Ηλία Κουκουλάρη, ο οποίος προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον σταματήσει.
Ο δρόμος που οδηγεί στο υπόγειο πάρκινγκ της ναυτιλιακής
Στη συνέχεια πήγε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση, που τη σκότωσε. Λίγο αργότερα, ο Αιγύπτιος βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου, δίπλα στην καραμπίνα, με την οποία αυτοκτόνησε.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.