Στις φλόγες τυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άγνωστοι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί τοποθέτησαν εύφλεκτο υλικό σε ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα τα οποία πήραν φωτιά και καταστράφηκαν ολοσχερώς. Η φωτιά επεκτάθηκε και σε ένα ακόμη αυτοκίνητο το οποίο υπέστη μικρές υλικές ζημιές.
Από τις φλόγες προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία βρισκόταν σταθμευμένα τα ΙΧ αυτοκίνητα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατάφερνα και έσβησαν τη φωτιά πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουνεμπρηστική ενέργεια.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.