Στόχος επίθεσης έγινε το πρωί της Δευτέρας (22/1) ο δασάρχης Περτουλίου.
Η επίθεση, όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, έγινε γύρω στις 7 το πρωί, όταν δύο άτομα επιτέθηκαν με αιχμηρά αντικείμενα, πιθανότατα λοστούς, στον δασάρχη Βασίλη Αλεξίου, ο οποίος πήγαινε στο αυτοκίνητό του.
Οι δράστες του κατάφεραν χτυπήματα στο κεφάλι. Ο δασάρχης πρόλαβε να αντισταθεί και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Ο δασάρχης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων για τις πρώτες βοήθειες. Ηαστυνομία συλλέγει υλικό από τις κάμερες γύρω από το σπίτι, στο κέντρο της πόλης, για να εντοπίσει τους δράστες.
Πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανόν ο στόχος να ήταν άλλος, γείτονας του δασάρχη.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.