Κατολισθήσεις και προβλήματα στην κυκλοφορία στην Αχαΐα - Δείτε φωτογραφίες από την επέλαση της κακοκαιρίας

Κατολισθήσεις και προβλήματα στην κυκλοφορία στην Αχαΐα - Δείτε φωτογραφίες από την επέλαση της κακοκαιρίας

Πάνω από 80 κλήσεις στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Κόπηκε το ρεύμα, έπεσαν δέντρα, ο αέρας «έσπρωξε» κάδους στη μέση του δρόμου

patris23
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του οδικού δικτύου της Αχαΐας προκαλεί το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή από το βράδυ χθες Σάββατο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Πατρών–Κορίνθου, στο ύψος της περιοχής Μετόχι της Αιγιάλειας, λόγω κατολίσθησης φερτών υλικών, κατόπιν βροχόπτωσης.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αιγίου–Δερβενίου–Μαμουσιάς, λόγω κατολίσθησης φερτών υλικών και πετρών εξ αιτίας της βροχόπτωσης, ενώ με δυσχέρεια διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων ανάμεσα στις κοινότητες Δάφνες και Παρασκευή του Δήμου Αιγιαλείας, λόγω κατολίσθησης.

Πάνω από 80 κλήσεις στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 

Στο μεταξύ, περισσότερες από 80 κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία από το βράδυ χθες Σάββατο ως σήμερα το πρωί στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας λόγω των προβλημάτων που προκάλεσαν η εκδήλωση ισχυρών ανέμων, καταιγίδων και ισχυρών βροχοπτώσεων.

Κλείσιμο
Κατά τους αριθμούς της πυροσβεστικής, το κέντρο επιχειρήσεων δέχθηκε συνολικά 82 κλήσεις. Κατά την ίδια πηγή, πυροσβέστες προχώρησαν σε 41 κοπές δέντρων και πέντε αφαιρέσεις αντικειμένων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην Πάτρα:

Με εκτεταμένες διακοπές ρεύματος έφτασε στην Πάτρα η κακοκαιρία


dentra
dentraa
rio


Πού εστάλη μήνυμα από το 112

Το Σάββατο, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηλείας, της Αχαΐας και νησιών του Ιονίου, προειδοποιώντας τους για ισχυρές καταιγίδες - θυελλώδεις ανέμους  στην περιοχή τους και καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Το μήνυμα ανέφερε συγκεκριμένα: «Προειδοποιητικό μήνυμα για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις άνεμοι από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 06/01/2024 ως απόγευμα Κυριακής 07/01/2024 στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας κατά τη διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

112patra

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Μέχρι το απόγευμα οι καταιγίδες - Ποιες οι «κόκκινες» περιοχές, δείτε την πορεία της κακοκαιρίας

Σε νέα φάση οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις: Ξεκλειδώνουν τα F35 μετά το τετ α τετ Μητσοτάκη-Μπλίνκεν

«Καμπανάκι» για την έξαρση του κορωνοϊού - Αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων με το άνοιγμα των σχολείων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης