Στο λιμάνι της Νάξου προσέκρουσε το πλοίο Blue Star 1 με αποτέλεσμα να εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου. Το πλοίο, τελικά, αναχώρησε από το λιμάνι της Νάξου λίγο μετά τις 20:30.
Νωρίτερα, το απόγευμα, προσέκρουσε ελαφρά στον προβλήτα, κατά τη διαδικασία απόπλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Θήρα-Νάξο-Πάρο-Πειραιά.
Όπως έκανε γνωστό η ιδιοκτήτρια εταιρεία, το συμβάν δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Οι πληροφορίες λένε ότι κατά τη διαδικασία απόπλου, έγινε αντιληπτό ότι ασθενοφόρο δεν είχε καταφέρει να βγει από το πλοίο, με αποτέλεσμα να επιχειρηθεί επαναπροσέγγιση στο λιμάνι της Νάξου και να προκληθεί επακούμβηση.
Η ελαφρά πρόσκρουση έγινε στο προστατευτικό της πρύμνης.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.