Γιατρός ή φαρμακοποιός; Σε ποιον εμβολιάζονται οι Έλληνες με το εμβόλιο της γρίπης
Από τα μέχρι τώρα αρχικά δεδομένα για τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου προκύπτει σχεδόν οι μισοί πολίτες πραγματοποίησαν αντιγριπικό εμβόλιο μετά από συνταγογράφηση και οι άλλοι μισοί χωρίς συνταγή
Σημαντική αποδεικνύεται η συμβολή των γιατρών στον αντιγριπικό εμβολιασμό, με μεγάλη μερίδα πολιτών για τους οποίους συστήνεται να θωρακιστούν κατά της εποχικής γρίπης, να τους συμβουλεύονται.
Έτσι, παράλληλα με τους πολίτες που έχουν κάνει χρήση της διευκόλυνσης να χορηγείται το αντιγριπικό εμβόλιο στα ιδιωτικά φαρμακεία χωρίς συνταγή, σχεδόν άλλοι τόσοι έχουν ακολουθήσει τον δρόμο της συνταγογράφησης, με τα στοιχεία βέβαια να είναι ακόμη τα αρχικά αφού μόλις τις τελευταίες δύο εβδομάδες πραγματοποιούνται αντιγριπικά εμβόλια χωρίς συνταγή.
Όπως προκύπτει από τα επίσημα δεδομένα, τον Οκτώβριο γράφτηκαν 953.000 συνταγές αντιγριπικών εμβολίων και εκτελέστηκαν οι 802.000. Ο αριθμός των πολιτών που εμβολιάστηκαν ήταν λίγο μικρότερος σε σχέση με πέρυσι, όταν τον αντίστοιχο μήνα είχαν εμβολιαστεί περίπου 1 εκατ. πολίτες. Όλα τα αντιγριπικά που έγιναν τον προηγούμενο μήνα ήταν κατόπιν ιατρικής συνταγής.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών δρομολογίων προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης και σύγχρονη αισθητική και ειδικά διαμορφωμένες υποδομές για άτομα με Ειδικές Ανάγκες
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.