Δίδυμο διακινούσε κοκαΐνη, ecstasy και άλλα ναρκωτικά στο Κιλκίς
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δράστες – Στη συνέχεια βρήκαν και τον συνεργό του
Μάνος Τσαγκαράκης
Άλλη μια επιτυχία πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι αστυνομικοίτης Ασφάλειας Παιονίας που εξόρμησαν από το Κιλκίςσε περιοχές της Θεσσαλονίκης για να βάλουν τέλος στην δράση ενός "διδύμου" Ελλήνων που διέθεταν προς πώληση κοκαΐνη, ecstasy και άλλα ναρκωτικά.
Παρ' όλο που ο ένας από τους δράστες αντιστάθηκε προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη, το απόγευμα της Παρασκευής, ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, 100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, έγινε έρευνα σε ένα σπίτι που χρησιμοποιούσε μαζί με τον συνεργό του ως "καβάντζα" ναρκωτικών και κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 78,1 γραμμαρίων, 1.022 ναρκωτικά χάπια ecstasy, δυο συσκευασίες με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη MDMA βάρους 94,1 γραμμαρίων, μεφεδρόνη βάρους 7,4 γραμμαρίων, μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 28 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.
Σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δεύτερος άνδρας, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και 225 ευρώ, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στην ίδια περιοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5.000 ευρώ, ένα καταγραφικό μηχάνημα με τροφοδοτικό και τα κλειδιά της "καβάντζας" που χρησιμοποιούσαν.
Τέλος, συνελήφθη και ένας Έλληνας που είχε αγοράσει νωρίτερα από τον πρώτο δράστη μεφεδρόνη βάρους τριών γραμμαρίων και στο σπίτι του κατασχέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών, κατά περίπτωση.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.