Θύμα επίθεσης έπεσε ένας 85χρονος κατά τη χθεσινοβραδινή του βόλτα, στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων, στην Πάτρα.
Ομάδα νεαρών Ρομά, όπως μεταδίδει το tempo24.news, του επιτέθηκε και ένας εξ αυτών τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στον δρόμο και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.
Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Στις Αρχές σήμανε συναγερμός και το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν από τους νεαρούς, ο οποίος και φέρεται να είναι αυτός που έσπρωξε τον ηλικιωμένο.
Πρόκειται μάλιστα, για ανήλικο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Τα κίνητρα της επίθεσης των δραστών είναι υπό εξέταση από την Αστυνομία.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»