Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»: Πότε θα παραδοθούν τα τρία νέα νοσοκομεία - Πώς θα γίνει η στελέχωση
Η κατασκευή των νοσηλευτικών ιδρυμάτων περνά πλέον στο στάδιο της υλοποίησης αφού τόσο το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όσο και το νέο νοσοκομειο Κομοτηνής είναι ένα βήμα πριν τις εργασίες
Μεταμορφώνεται η περίθαλψη στη Βόρεια Ελλάδα με τη δημιουργία των δύο νέων νοσοκομείων, του Παιδιατρικού στη Θεσσαλονίκη και του νοσοκομείου Κομοτηνής, τη στιγμή που ακόμη ένα σύγχρονο νοσηλευτικό ίδρυμα, στη Σπάρτη, θα αναβαθμίσει τον υγειονομικό χάρτη της Πελοποννήσου. Και τα τρία νέα νοσοκομεία αποτελούν δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και αναμένεται να είναι έτοιμα προς το τέλος του 2026.
Η κατασκευή των νοσηλευτικών ιδρυμάτων περνά πλέον στο στάδιο της υλοποίησης αφού τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Κομοτηνή είναι ένα βήμα πριν τις εργασίες. Τα προηγούμενα 24ωρα, μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν ανοιχτές εκδηλώσεις στις δύο πόλεις όπου παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, και η γενική γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, Λίλιαν Βιλδιρίδη. Ανάλογη εκδήλωση αναμένεται σήμερα στη Σπάρτη.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.