Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της επίθεσης με οπαδικά κίνητρα σε 35χρονο - Τον χτύπησαν με τσεκούρια

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της επίθεσης με οπαδικά κίνητρα σε 35χρονο - Τον χτύπησαν με τσεκούρια

Η επίθεση έγινε έξω από νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα της Κυριακής

epithesi-xr
Τη στιγμή της επίθεσης με οπαδικά κίνητρα, τη μια από τις δύο που σημειώθηκαν το προηγούμενο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη, με στόχο έναν 35χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο κατέγραψε σε βίντεο αυτόπτης μάρτυρας.

Στο βίντεο φαίνονται άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους να φωνάζουν, ταυτόχρονα ακούγονται ήχοι από σπασίματα ενώ κάποια στιγμή ανάβει και μια φωτοβολίδα.

Δείτε το βίντεο

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης των χούλιγκαν στην Θεσσαλονίκη


Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 35χρονου, Θοδωρή Καραγιάννη, που μίλησε στο protothema.gr, οι δράστες της άγριας επίθεσης χρησιμοποίησαν μέχρι και τσεκούρια.

Κατά τον δικηγόρο του 35χρονου ο άνδρας βρίσκονταν στο μαγαζί και έπινε ποτό με την παρέα του όταν κάποια στιγμή βγήκε έξω από το κατάστημα και άγνωστοι του φώναξαν να πλησιάσει στο μέρος τους.

«Τότε μία ομάδα 30 ατόμων του επιτέθηκε άγρια, ενώ περίπου 10-12 από τους συμμετέχοντες στην επίθεση κρατούσαν σίδερα, τέιζερ, δρεπάνια, μέχρι και τσεκούρια. Ξεκίνησαν να τον χτυπούν και έβριζαν την ομάδα που υποστήριζε. Έβαλε μπροστά τα χέρια και τα πόδια για να προστατευτεί, ουσιαστικά «κουλουριάστηκε» και δέχθηκε πολλά χτυπήματα. Αυτοί που δεν χτυπούσαν κρατούσαν πυρσούς και φωτοβολίδες», αναφέρει ο κ. Καραγιάννης.

Το θύμα φαίνεται ότι γλίτωσε τα χειρότερα επειδή κόσμος που αντιλήφθηκε την επίθεση που δέχονταν, αφενός ξεκίνησε να φωνάζει προς τους δράστες και αφετέρου ειδοποίησε την αστυνομία. Ωστόσο, το περιστατικό δεν έληξε εκεί, καθώς όταν ο άντρας μπήκε στο μαγαζί για να ζητήσει βοήθεια από τους φίλους του, τα άτομα επέστρεψαν και του όρμησαν ξανά. «Τον εγκλώβισαν στην είσοδο του μαγαζιού και του επιτέθηκαν ξανά, ενώ απομακρύνθηκαν όταν μπήκε κόσμος ανάμεσά τους», αναφέρει ο δικηγόρος που εκπροσωπεί το θύμα.

Ο 35χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα έλαβε εξιτήριο. Από τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε φέρει πολλά τραύματα στα χέρια και τα πόδια, τα οποία χρησιμοποίησε ως «ασπίδα» για να προστατευτεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπροστά στα μάτια της συντρόφου του πέθανε ο παίκτης του χόκεϊ που το παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό

Το σκηνικό τρόμου στο αεροδρόμιο του Νταγκεστάν - Έψαχναν Ισραηλινούς και φώναζαν «Αλλάχου Άκμπαρ»

Άγνωστη ακόμα η αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι - Το μυστήριο με τα φάρμακα που βρέθηκαν σπίτι του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης