Το δικαστικό σώμα αποδέχτηκε το αίτημα της υπεράσπισης του Μπελέρη για την έξωση μέλους του τριμελούς δικαστικού σώματος
Αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου η δίκη του Φρέντι Μπελέρη και του συνεργάτη του Παντελή Κοκαβέση. Στη σημερινή συνεδρίαση που έλαβε χώρα στις 14:00 στο Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος στα Τίρανα, το δικαστικό σώμα αποδέχτηκε το αίτημα της υπεράσπισης του Μπελέρη για την έξωση ενός μέλους του τριμελούς δικαστικού σώματος.
Στη συνεδρίαση ανακοινώθηκε η αντικατάστασή μίας ακόμη δικαστού η οποία ζήτησε χρόνο να ενημερωθεί και να γνωρίσει το φάκελο της δικογραφίας.
Επομένως, το δικαστήριο δεν εκφράστηκε για το άλλο προκαταρκτικό αίτημα της υπεράσπισης Μπελέρη που αφορά στην ακύρωση όλης της δικογραφίας, επειδή, κατά την υπεράσπιση, τα στοιχεία δεν ευσταθούν και συνελέγησαν με παράνομο τρόπο.
Ο Φρέντι Μπελέρης δεν παρέστη στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία διήρκησε μόλις λίγα λεπτά.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς