Μητέρα αστυνομικού που κατηγορείται για τον βιασμό της 34χρονης από το Καμερούν: «Είναι σκευωρία, δεν ξέρω τι παιδί έχω;»

Μητέρα αστυνομικού που κατηγορείται για τον βιασμό της 34χρονης από το Καμερούν: «Είναι σκευωρία, δεν ξέρω τι παιδί έχω;»

«Όλα είναι συκοφαντίες» υποστηρίζει μιλώντας στο Mega

viasmos
Επί δύο χρόνια μία νεαρή γυναίκα από το Καμερούν βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός 40χρονου υπαρχιφύλακα ο οποίος την εξέδιδε, την βίαζε και την κακοποιούσε συστηματικά. Την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ έχει διατάξει τη διενέργεια ΕΔΕ για τη συγκεκριμένη υπόθεση και ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα η μητέρα του μιλώντας στο Mega δίνει τη δική της εκδοχή. 

«Είναι σκευωρία αυτή που έκαναν. Αυτή έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έχει 20 μέρες που μένουν μαζί και πήγε και τον κατήγγειλε. Δεν ξέρω τι παιδί έχω; Έχει τόσα χρόνια στην Αθήνα», δήλωσε στο Mega. O αστυνομικός που υπηρετούσε σε πεζές περιπολίες γνώρισε την 35χρονη και αφότου την πλησίασε της παρουσιάστηκε ως… «φύλακας – άγγελος». Παράλληλα της πρότεινε να την φιλοξενήσει στο σπίτι του για να μην κινδυνεύει. Από τότε άρχισε ο Γολγοθάς της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvyw0t4ohrrt)

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα από το Καμερούν, ο αστυνομικός άρχισε να της ζητάει χρήματα και να την εκβιάζει. Της έλεγε πως τα λεφτά που βγάζει είναι λίγα και πως αν δεν τον βοηθούσε θα σταματούσε να την προστατεύει. Την παρακολουθούσε ακόμη και με το περιπολικό για να βεβαιωθεί πως εργάζεται.

«Με απειλούσε πως θα με σκοτώσει και θα πετάξει το πτώμα μου να μην με βρει κανείς. Ότι θα με διώξει από τη χώρα, ότι δεν θα μπορέσω να ξαναδουλέψω για να βγάλω λεφτά και θα το κανονίσει αυτός, ότι θα με στείλει στο Καμερούν που ξέρει ότι κινδυνεύω και ότι θα με συλλάβει η αστυνομία. Μου έλεγε ακόμη και ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο», τόνισε η γυναίκα.

«Ούτε συζούσαν, ούτε τίποτα. Ο καθένας είχε το σπίτι του και τον Αύγουστο την βγάλανε αυτήν από το σπίτι και έκλαιγε και ο γιος μου πονόψυχος που ήταν λέει: «Έλα μείνε για λίγο στο δικό μου το σπίτι να βρούμε σπίτι». Έψαχνε να της βρει σπίτι να πάει να μείνει», υποστηρίζει η μητέρα του αστυνομικού.

Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Ο εφιάλτης που ζούσε αυτή η γυναίκα δεν είχε τέλος. Ο 40χρονος αστυνομικός βίαζε και χτυπούσε την γυναίκα, με την ίδια να φτάνει ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία.

«Ένα πρωί άκουσα από το παράθυρό μου φωνές πολλές, ήταν πρωί 4 η ώρα. Φώναζε η κοπέλα πολύ άσχημα “Άσε με, άσε με”», είπε γείτονας του αστυνομικού.

Εν τέλει η γυναίκα από Καμερούν αποφάσισε να πάει στις αρχές και να τον καταγγείλει. Οι αστυνομικοί της έδωσαν 500 ευρώ προσημειωμένα σε περίπτωση που ο υπαρχιφύλακας της ζητούσε τα χρήματα. Όπως και έγινε. Τότε η κοπέλα του είπε να πάει να πετάξει τα σκουπίδια και όταν ο 40χρονος βγήκε από το σπίτι συνελήφθη από συναδέλφους του.

«Αυτή έλεγε ότι πήγαινε και καθάριζε δωμάτια σε ξενοδοχεία. Πού ήξερε τι κάνει αυτή; Ούτε την έλεγχε, ούτε τίποτα. Ο γιος μου παραξενεύτηκε όταν μπήκαν οι αστυνομικοί με το όπλο μέσα. Λέει: "Τι γίνεται ρε παιδιά; Δεν ξέρω τίποτα. Αυτή η κυρία κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια. Δεν έμεινε πάνω". Ήταν συνεννοημένη με τους αστυνομικούς. Απορεί και αυτός με το ψέμα της», πρόσθεσε η μητέρα του 40χρονου. Ο υπαρχιφύλακας πρόκειται να απολογηθείτην Τετάρτη στον ανακριτή. Μέχρι στιγμής, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες.

Συγγενής του που μίλησε στο Mega είπε ότι «ήταν πολύ καλό παιδί, ήταν πολλά χρόνια στην αστυνομία. Ήταν ήσυχο παιδί, ερχόταν πότε πότε με κοπέλα στο χωριό, αλλά οι περισσότεροι δεν ξέρουμε τι γινόταν. Δεν έδειξε κάτι κακό».

Άλλος συγγενής του αστυνομικού ανέφερε πως «μπορεί να είναι ψέμα. Εάν όντως το έκανε, θα τιμωρηθεί. (…) Ερχόταν στο χωριό, έπαιρνε το αεροβόλο και πήγαινε στο κυνήγι, αλλά μέσα στο χωριό δεν άκουσα τίποτα».


Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Υγείας: Παύεται από τα καθήκοντά της η Διοίκηση του νοσοκομείου «Αγία Όλγα»

Κορωνοϊός: Σε έξαρση η νόσος - Πότε πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για την Covid και πότε για τη γρίπη

Ο Πλεύρης σχολιάζει την παρουσία Κασσελάκη στη Βουλή: «Πρώτη φορά χειροκροτητής πρόεδρος»

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης