Βανδαλισμούςπροκάλεσαν άγνωστοι στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κύμης στην Εύβοια.
Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου (30/09) έκπληκτοι έμειναν κάτοικοι της περιοχής που περνούσαν έξω από το σχολείο και είδαν έναν κάδο απορριμμάτων να είναι τοποθετημένος πάνω στην μπασκέτα στον εξωτερικό χώρο του σχολείου.
Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης και διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Η τοπική κοινωνία καταδικάζει σύσσωμη τους βανδαλισμούς στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κύμης και όπως λένε χαρακτηριστικά στο evima.gr: «Το γήπεδο στον προαύλιο χώρο του σχολείου είχε φτιαχτεί πέρυσι από τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Δημά και είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες τέτοιες πράξεις».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.