Ακατάλληλο για κατανάλωση το νερό σε δέκα χωριά των Τρικάλων
Οι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νερό μόνο για τις ανάγκες υγιεινής και όχι για πόση
Η ΔΕΥΑ Τρικάλων στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πελατών της, γνωστοποιεί πως το νερό στις 10 Τοπικές Κοινότητες που δημοσιεύθηκαν χθες, εξακολουθεί να είναι μη πόσιμο, όμως έχει υποχωρήσει η θολότητα που παρουσίαζε ενώ έχει περιοριστεί και ο αριθμός των επιβλαβών μικροοργανισμών. Σύντομα, όπως αναφέρεται, μετά τους εντατικούς καθαρισμούς και χλωριώσεις όλο το δίκτυο θα καταστεί πόσιμο.
Η ΔΕΥΑΤ θα εξακολουθήσει να διενεργεί όλους τους εργαστηριακούς ελέγχους για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας όπως έκανε πάντα, και ευχαριστεί τους καταναλωτές της για την υπομονή τους.
Το νερό του διευρυμένου Δήμου Τρικκαίων είναι πόσιμο ΕΚΤΟΣ των Τ.Κ.:
Πρίνος
Γενέσι
Γοργογύρι
Ξυλοπάροικο
Ελληνόκαστρο
Πλάτανος
Κλείσιμο
Γλίνος
Λόγγος
Αρδάνι
Μεγαλοχώρι
Οι κάτοικοι των παραπάνω Κοινοτήτων μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νερό μόνο για τις ανάγκες υγιεινής και όχι για πόση.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.