Με 12 χτυπήματα στο πρόσωπο και στην περιοχή του λαιμού σκότωσε ο 45χρονος τρόφιμος της ψυχιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας την 63χρονη ασθενή.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, όλα συνέβησαν χθες Πέμπτη (31/8), λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ, όταν το κέντρο επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας ενημερώθηκε σχετικά από νοσηλευτή της κλινικής.
Στο σημείο μετέβη άμεσα κλιμάκιο αστυνομικών όπου και δέσμευσαν τον δράστη ο οποίος πάσχει από διπολική διαταραχή και ψύχωση. Από την ίδια ασθένεια έπασχε και το θύμα της επίθεσης.
Επίσης στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής, ενώ από την πρώτη αυτοψία προέκυψε ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από 12 χτυπήματα στο πρόσωπο και την περιοχή του λαιμού με χρήση στυλό και ξύλινου μαχαιροπίρουνου.
Να σημειωθεί πως ο δράστης είχε νοσηλευτεί επανειλημμένα κατά το παρελθόν στην ψυχιατρική κλινική.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ