Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θέλοντας να ενδυναμώσει τη συμμετοχή της Κοινωνίας των Πολιτών στην εδραίωση της σύγχρονης «Ψηφιακής Ελλάδας», ξεκινά σήμερα την καμπάνια «Εσύ τι άλλο θα ήθελες να γίνεται ψηφιακά;».
Καλεί μάλιστα μέσω της καμπάνιας να λάβουν μέρος οι πολίτες, ώστε «όλοι μαζί και συντονισμένα να υλοποιηθούν τολμηρές παρεμβάσεις» και να υπάρξει ανταπόκριση στις προκλήσεις μιας εποχής που εξελίσσεται με εκθετικούς ρυθμούς.
Μια από τις ιδέες που θα προκύψει από την έρευνα, θα είναι και το αντικείμενο του #hackathon, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με σύνθημά μας #digitALL στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ.
Στο κάλεσμά του το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης τονίζεται ότι είναι ανοιχτό και σε αναμονή ιδεών και προτάσεων για το «Εσύ τι άλλο θα ήθελες να γίνεται ψηφιακά;» σε Facebook και Instagram.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη