Θεσσαλονίκη: Ο 28χρονος «γύπας» με 25.000 ευρώ σε πρώτο τραπέζι στα καλύτερα μαγαζιά

Θεσσαλονίκη: Ο 28χρονος «γύπας» με 25.000 ευρώ σε πρώτο τραπέζι στα καλύτερα μαγαζιά

Ο 28χρονος  έκανε μεγάλη ζωή  με τα «δανεικά» που έπαιρνε από τις συντρόφους του - Δείτε βίντεο

Ο 28χρονος «γύπας» με 25.000 ευρώ σε πρώτο τραπέζι στα καλύτερα μαγαζιά
gypas-arthroy
Δυο νέα βίντεο στα οποία αποτυπώνεται η μεγάλη ζωή που έκανε ο 28χρονος Αναστάσιος Γκίμπης με τα λεφτά των συντρόφων του φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Στο πρώτο βίντεο, ο Αναστάσιος Γκίμπης, αποκαλούμενος και «γύπας της Θεσσαλονίκης» επιδεικνύει τα μετρητά που έχει στο τσαντάκι του -περίπου 25.000 ευρώ- τα οποία πιθανόν να προέρχονται από τα… «δανεικά» που έπαιρνε από τις συντρόφους του.

Ο 28χρονος “Γύπας” έκανε μεγάλη ζωή (1)


Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται να διασκεδάζει με την ψυχή του στο κλαμπ King της συμπρωτεύουσας παρέα με φίλους του.

Ο 28χρονος “Γύπας” έκανε μεγάλη ζωή (2)


Όλα αυτά βέβαια μέχρι χθες, καθώς μετά τη σύλληψη του, ο «γύπας» μεταφέρθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας μέχρι τη δίκη του.

Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος συνελήφθη στις 4 Μαΐου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, υπερβαίνουσα τις 120.000 ευρώ.

Κλείσιμο
Δυο γυναίκες τον κατηγορούν ότι τους απέσπασε πάνω από 150.000 ευρώ μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Η μια εκ των δυο συνεργάστηκε με τις αστυνομικές Αρχές για την σύλληψη του, δίνοντας του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η δεύτερη γυναίκα που εργάζεται ως μοντέλο φέρεται να μίσθωνε για λογαριασμό του πανάκριβα αυτοκίνητα. Του έδωσε συνολικά, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, 70.000 ευρώ τα οποία ουδέποτε επεστράφησαν. Πρόσωπα από το περιβάλλον του Αναστάσιου Γκίμπη υποστήριξαν ότι το 28χρονο μοντέλο «τον ζήλευε παθολογικά και πως τον παρακολουθούσε όπου κι αν πήγαινε» κάτι που αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο και ο 28χρονος πρώην σύντροφος της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε παράλληλη σχέση με τις δυο παθούσες.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο κατάλογος των θυμάτων του είναι μακρύς, με πολλά άλλα θύματα να έχουν πληρώσει ακριβά τον... έρωτά τους για τον νεαρό άνδρα ο οποίος μοιάζει να ζήλεψε τη δόξα διεθνώς γνωστών απατεώνων.

Συγκεκριμένα, η περίπτωση του Αναστάσιου Γκίμπη εμφανίζει πολλές ομοιότητες με τον «απατεώνα του Tinder», στον οποίο το Netflix αφιέρωσε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ σε συνέχειες. Ο πρωταγωνιστής, Σιμόν Χογιούτ, παρά τις πολλές απάτες που διέπραξε εις βάρος γυναικών τις οποίες γνώριζε στο Tinder, κυκλοφορεί ελεύθερος και συνεχίζει τη μεγάλη ζωή, ανεβάζοντας σχετικά στιγμιότυπα σε Instagram και Tik Tok.


Δείτε βίντεο:Ο 28χρονος «γύπας» με 25.000 ευρώ σε πρώτο τραπέζι στα καλύτερα μαγαζιά
Ο 28χρονος «γύπας» με 25.000 ευρώ σε πρώτο τραπέζι στα καλύτερα μαγαζιά


Ειδήσεις σήμερα:

Σε νευρική κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή 

Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι

«Κόλλησε» με τη Σακίρα ο Τομ Κρουζ - Γιατί εκείνη λέει «όχι»
----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης