Πήγαν να κλέψουν… σπίτι αστυνομικού και τους συνέλαβε ο ίδιος! Ο λόγος για γνωστό αστυνομικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, ο οποίος, το πρωί της Τρίτης, διαπίστωσε πως τρία άτομα ήταν έτοιμα να διαρρήξουν την οικία του, κοντά στην οδό Σμύρνης.
Ειδικότερα, επρόκειτο για τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 33, 43 και 44 ετών που προσπάθησαν να παραβιάσουν την οικία του αστυνομικού, αλλά για κακή τους τύχη έγιναν έγκαιρα αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και αστυνομικό με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ξεκίνησε έρευνα με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν. Όπως προέκυψε, οι τρεις τους είχαν δημιουργήσει ομάδα με σκοπό την τέλεση κλοπών μέσα στην οποία εντάσσεται και μία γυναίκα ποθυ φέρεται να είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου. Τα στοιχεία της αναζητούνται για να ταυτοποιηθούν.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τρία κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ και διάφορα σύνεργα κλοπής.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.