Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων διώκονται μία μάνα και μία κόρη, που βιντεοσκοπούσαν ποινική υπόθεση στη Θεσσαλονίκη.
Οι δύο γυναίκες τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα, σε δικαστική αίθουσα του Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.
Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τον εισαγγελέα της έδρας, που ζήτησε από τους παριστάμενους αστυνομικούς να ελέγξουν τις συσκευές των κινητών τους.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.