Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων διώκονται μία μάνα και μία κόρη, που βιντεοσκοπούσαν ποινική υπόθεση στη Θεσσαλονίκη.
Οι δύο γυναίκες τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα, σε δικαστική αίθουσα του Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.
Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τον εισαγγελέα της έδρας, που ζήτησε από τους παριστάμενους αστυνομικούς να ελέγξουν τις συσκευές των κινητών τους.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.