Δύο επιθέσεις με μολότοφέγιναν στην περιοχή των Εξαρχείων το Σάββατο το βράδυ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια προγραμματισμένης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία Εξαρχείων, γύρω στις 9.10μμ μια ομάδα 15-20 ατόμων αποκόπηκε από το πλήθος και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ επιτέθηκε στην διμοιρία των ΜΑΤ, που βρίσκεται στην Χαριλάου Τρικούπη, πετώντας αντικείμενα και βόμβες μολότοφ.
Λίγο αργότερα, γύρω στις 11 το βράδυ, ομάδα αγνώστων επιτέθηκαν με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, που βρισκόταν στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Μεταξά. Από τις επίθεσεις δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».