Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από χθες, Πέμπτη, μια 9χρονη από τις Σέρρες η οποία χτύπησε στο κεφάλι αφού έπεσε από σκάλες στο σχολείο της.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η μαθήτρια χτύπησε στο κεφάλι αφού σκόνταψε με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες.
Αρχικά η 9χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.
Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με τους γιατρούς στο «Ιπποκράτειο» να κρίνουν ότι πρέπει να διασωληνωθεί.
Η 9χρονη μαθήτρια από τις Σέρρες αναμένεται σήμερα να υποβληθεί σε νέο γύρο εξετάσεων.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.